VERIFICARE SERIE SASIU SECRETS

verificare serie sasiu Secrets

verificare serie sasiu Secrets

Blog Article

Să verifici istoricul mașinii este cea mai bună măsură pe care o poţi lua dacă vrei să ai certitudinea că faci o investiție bună şi achiziţionezi o maşină fileără vicii pentru a putea fi utilizată în siguranţă. Aşa poţi evalua sumele ulterioare ce trebuie cheltuite pentru întreţinerea maşinii, dar te poţi proteja de persoanele rău intenţionate care au făcut o afacere din cosmetizarea unor maşini implicate în accidentări grave şi comercializate ca fiind bune şi funcționale.

Pe lângă că poate fi interesantă, povestea unui vehicul poate ascunde puncte slabe și probleme de siguranță pe treatment vei vrea să le abordezi.

Raportul VIN obţinut în baza unei verificări de serie şasiu free of charge oferă detalii cu privire incidentele rutiere anterioare în care maşina a fost implicată.

tocul ușii din partea șoferului suportul lateral al roții dreapta față Pentru motociclete

Verificarea furtului in bazele de day ale politiei nu va poate garanta ca masina nu este furata. Se poate intampla ca furtul sa nu fi fost inca declarat sau ca furtul sa fi avut loc intr-o tara ce nu furnizeaza day pe system international.

Producția mondială de mașini a explodat după cel de-al Doilea Război Mondial, așa că fabricanții au fost puși în situația de a găsi o modalitate simplă prin care să confere o identitate fiecăruia dintre vehiculele ieșite de pe linia de asamblare.

Verificarea raportului istoric al vehiculului cu datele de company: cheia pentru achiziționarea site web sigură BMW ​

Inovăm, construim unelte și introducem funcții noi regular ca să-ți aducem la ușă lumea datelor automobilistice.

 Datele din care este compus un număr VIN sunt organizate pe grupuri, iar o verificare a numărului de identificare a vehiculului îți poate oferi multe informații despre mașina căreia i-a fost alocat.

Primul rol al seriei de șasiu este acela ca mașina să poată circula legal pe drumurile publice, pentru că cele seventeen caractere apar în cartea tehnică pe baza căreia se experience inspecția tehnică periodică. VIN-ul mai este essential și în momentul achiziției unei mașini next-hand, când vrei să verifici proveniența ei și istoricul de support.

Să știi câți proprietari a avut un vehicul te ajută să înțelegi dacă a fost vândut frecvent. Ar putea fi un indicator pentru probleme serioase.

Nimeni nu vrea un vehicul cu daune ascunse. Acest lucru ar putea duce la un preț exagerat sau la probleme de siguranță la drum.

FAQ Ce este seria de șasiu/numărul VIN? Este o secvență de 17 caractere treatment identifică un anumit vehicul și este unică pentru fiecare vehicul. Seria de șasiu este CNP-ul vehiculului, related cu ceea ce este ADN-ul pentru oameni. Numărul este atribuit de producătorul vehiculul și îi identifică marca, modelul, anul de producție, precum și istoricul vehiculului și altele day tehnice. Este folosit pentru toate tipurile de vehicule. Sistemul de marcare a vehiculelor cu o serie este compatibil standardul internațional ISO 3779-1983 și funcționează din anii 1980.

Numărul de identificare al mașinii include chiar și o cheie de Manage pentru detectarea fraudelor, sub forma cifrei de verificare, după cum vei observa în cele ce urmează.

Report this page